GALERIE (FOTO A VIDEO)

01.08.2006 (Den IV.)

přidáno 02.08.2006 * 12:20 Ráno bylo hodně oblačné rozloučili jsme se s Ondrů Pazderkovým a vyrazili směr Olšany na Farmu Bolka Polívky, tam jsme velice dobře pojedli a s vyhlídkou stále horšícího se počasí jsme uvážili, že bude asi nejlepší opustit Moravu a vydat se na Sever Čech, kde by podle předpovědi mělo být srážek nejmíň (Slovensko jsme kvůli špatným meteorologickým vyhlídkám zavrhli definitivně) - shodli jsme se na vodní nádrži Rozkoš. Obnášelo to tedy přejet napříč téměř celou republiku, Rozkoš se totiž nachází nad Hradcem Králové - téměř u Polských hranic - Babiččino Údolí je co by kamenem dohodil... Udělali jsme taky krátkou zastávku u propasti Macocha - z fotek to nevypadá, ale jinak je to pěkná díra v zemi!

Celý úterý jsme teda strávili v sedle - cesta, jak už to bývá byla klidná, místama i neklidná :-). Občas jsme trochu zmokli, ale celkově se jelo dobře - pořádně se rozpršelo až těsně před cílem cesty (paradox), ale to už jsme měli zaplacenou chatičku v kempu u Rozkoš... Převlíkli jsme se, a vyrazili na obhlídku kempu... Samozřejmě proběhlo nějaký to papáníčko, v restauraci kde jsme jedli byla večer disktéka - kluci se tam zdrželi, ale já zmožen dlouhou cestou, odebral sem se na ubykaci a tvrdě usnul - trsání z patnáctkama mě už moc nebaví...:-)

Ještě jsem zapomněl napsat, že před Hradcem se od nás oddělil Radek, kterej tam měl nějaký zařizování, bylo domluveno, že za náma večer přijede, bohužel déšť byl velkou motivací proto, aby to vzdal... 
 


Rozloučení s Ondrou


Celnice republiky Kraví Hora


Olšany - Farma Bolka Polívky


Olšany - pohled do krajiny


Farma - restaurace


Farma - dali jsme si výbornou zelňačku


Farma - stáje


Propast Macocha


Propast - Restaurace


Propast Macocha


Propast Macocha


Prší...


Kouřovka


....


Rozkoš - společná (už bez Radka)


Rozkoš - vodní plocha


Rozkoš - v kempu mají obrovský záchodky


Ráno po diskotéce (02.08.2006)